FMOC

 

Ajatko Mustangilla? Älä aja yksin, liity klubiin!

Ford Mustang Owners’ Club of Finland ry (FMOC) on jäsenmäärältään Suomen suurin automallikerho. Jo vuonna 1982 perustettu FMOC on Ford Mustangeista ja sen sisarmalleista kiinnostuneiden klubi.

Klubi tarjoaa jäsenilleen tietoa Mustangin jokaiselta osa-alueelta, aina vaativasta entisöinnistä hyvinkin luovaan rakenteluun, sekä tietenkin samanhenkistä seuraa lukuisissa tapahtumissa ympäri Suomen.

FMOC järjestää tapahtumia pitkin vuotta ja niihin ovat tervetulleita kaikki kerholaiset. Vuoden päätapahtumana on heinäkuussa vuosittain eri puolilla Suomea järjestettävä koko viikonlopun kestävä Fun Run, jossa voit nähdä yhdellä kertaa jopa 200 Mustangia koko sen pitkältä historialta.

2018 Fun Run järjestetään Turussa 3.-5.8.

Lue lisää Fun Run 2018-tapahtumasta keskustelufoorumin viestiketjusta tai FMOC FB-sivuilta.

Jäsenille suunnattu materiaali näkyy Jäsenasiat-kohdan alapuolella, kun kirjautuu foorumille omalla nimimerkillään ja avaa sen jälkeen sivuston uuteen välilehteen.

”Ei täällä noin vain Mustangilla ajella kuulumatta klubiin.” Tapasi eräs kerhoaktiivimme tokaista tavatessaan uuden Mustang-harrastajan.

Tervetuloa mukaan!

Syyskokous+pikkujoulut la 18.11.2017, Vaasa

Lue lisää foorumin viestiketjusta Syyskokous+pikkujoulut la 18.11.2017 Vaasassa.  

Lahden jenkkiautonäyttely 30.9.-1.10.2017

Tapahtuman viralliset sivut: X-treme Car Show Lahti Lue lisää foorumin viestiketjusta Jenkkiautonäyttely 2017

2017 Syysratapäivä 24.9. Kemora Veteli

Kuva:  Jyri Rekonen Syysratapäivä ja tämän vuoden viimeinen slalom #5 ! Lue lisää foorumin viestiketjusta 2017 Syysratapäivä 24.9. Kemora Veteli