Ohjeita hevosmarkkinoiden ilmoitteluun

Kun ilmoitus ei edellisiin kategorioihin istu

Valvoja: Ville K

Vastaa Viestiin
Avatar
starsky
Aina äänessä
Viestit: 1683
Liittynyt: 10 Marras 2012, 16:46
Auto: 1966 ht
Paikkakunta: Kuopio

Ohjeita hevosmarkkinoiden ilmoitteluun

Viesti Kirjoittaja starsky »

Tämä sama ohje on tiedotteena jokaisella alueella hevosmarkkinoilla, eli myynti/osto/vuokraus/sekalaiset.

Ohjeeseen on pyritty laittamaan kaikki oleellinen tieto ja päivitetään tätä ohjetta ylläpitäjien toimesta aina kun muutoksia tulee. Tärkeintä on saada harrastajien kesken ylimääräiset osaset liikkeelle, joten rohkeasti vaan laittamaan ilmoitusta - joku saattaa etsiä juuri sitä osaa mikä sinulla on ylimääräisenä tallissa. Ei olla turhan tarkkoja ylläpidossa muotoseikoista, kunhan ilmoitustoiminta pysyy asiallisena.

HUOM. aina välillä tänne alueelle tulee ilmoituksia, jotka pitäisi laittaa kaupalliselle puolelle. Lue huolellisesti ennen tänne alueelle ilmoituksen laittamista Yhteistyökumppanien ilmoitusohjeistus.

Huomioi, että sinun ei tarvitse olla FMOC-jäsen, jo haluat jättää hevosmarkkinaviestejä. Rekisteröidyt vain foorumille ja pääset jättämään oman viestisi. Ylläpito ei käytännössä halua välittää viestejä, koska ketjuihin tulee kysymyksiä ja ylläpito ei kykene kyselyihin vastaamaan -> rekisteröidy ja jätä viesti omalla tunnuksellasi.

Kun jätät ilmoituksen, niin muista laittaa ilmoitukseen yhteystietosi (sähköpostiosoite, puh. jne.) ja miten haluat yhteydenotot. Jos haluat yksityisviestinä (YV) yhteydenotot, niin varmista foorumitunnukseesi laitettu sähköpostiosoite toimivaksi (että tulee tieto jos joku laittaa yksityisviestin sinulle). Laita tuotteen sijaintitieto myöskin ilmoitukseen.

Vaikka profiilissasi olisi sijaintitiedot, niin helpottaa kun itse ilmoituksessa näkyy kaikki oleelliset tiedot. Huomaa myös, että profiiliisi merkitty paikkakunta ei näy kuin sisäänkirjautuneille käyttäjille.

Koeta otsikoida ilmoitus heti mahdollisimman tarkasti, niin sen osumatarkkuus paranee. Esim. "myydään -66 etupenkki" on parempi kuin "myydään penkki" jne. Vuosimalli, tai korimallityyppi johon osat sopii, olisi hyvä olla otsikossa. Samoin jos esim. sattuu olemaan paljon Fox-mustangiin osia, kokoa osat samaan ilmoitukseen, ei kahdeksaa eri ilmoitusta samalla "myydään Fox osia" otsikolla.

Laita omat ketjut aina itsellesi automaattiseen seurantaan. Vaikka myynti/ostoviestissä on yhteystietosi, niin osa käyttäjistä tiedustelee asioita jatkamalla ketjua -> saat sitten viestin ja vastaaminen kyselyihin sujuu ilman pitkiä viiveitä.

Huomioi, että voit poistaa itse ilmoitusketjusi kun se muuttuu tarpeettomaksi, jos siihen ei ole kukaan muu kirjoittanut viestejä. Jos joku muu on ketjuun kirjoittanut ja haluat sen poistettavaksi, niin muuta otsikkoon OSTETTU, MYYTY tai SAA POISTAA. Tarpeettomia osto-/myyntiketjuja haetaan foorumin haulla "myyty ostettu poistaa" + ruksi kohtaan "Hae kaikilla vaihtoehdoilla" kohdistaen haku hevosmarkkina-alueelle.

Kaikilla hevosmarkkina-alueilla toimii lisäksi automaattinen viestien poistotoiminto. Viestiketju poistuu automaattisesti kun ketjun uusin viesti on ao. listan päivää vanhempi:
Myydään autoja 90
Ostetaan autoja 90
Myydään osia 365
Ostetaan osia 90
Vuokrataan / vuokralle annetaan 90
Sekalaiset 90

Saat nostettua ilmoituksesi alkuun esim. tönäisemällä viestiketjuasi. Viestiketjun tönäisy onnistuu vain yhden kerran. Seuraavan kerran kun haluat nostaa viestiketjusi ensimmäiseksi, niin kirjoita itse jokin jatkokommentti -> voit tuon jälkeen taas kerran tönäistä ketjua. Tönäisyn voi tehdä vasta 5 vuorokauden päästä (asetus tällä hetkellä 08.05.21) kun olet ensimmäisen/uuden viestin ketjuun kirjoittanut. Pysy kohtuudessa nostojen kanssa. Ylläpito kyllä hienovaraisesti ilmoittaa jos "nostotoiminta" alkaa olla liian virkeää.

Rattoisaa ponimarkkinahumua.

Edit LSHT 4.2.2023: lisätty tieto profiilin sijaintitiedon näkyvyydestä
Vastaa Viestiin