Vanne Velho jäsenetu

FMOC:n yhteistyökumppanit ja jäsenetuliikkeet ilmoittavat

Valvoja: Heidi GT

Alueen säännöt
FMOC:n yhteistyökumppanit ja jäsenetuliikkeet ilmoittavat omia tarjouksiaan ja tiedoituksiaan. Kerholehti Corrallissa ilmoittavat yritykset voivat tarjota myös foorumilla omia tuotteitaan ja ilmoitella tarjouksia kerholaisille.
Heidi GT
Hiljaisempi
Viestit: 21
Liittynyt: 26 Kesä 2020, 14:22

Vanne Velho jäsenetu

Viesti Kirjoittaja Heidi GT » 02 Marras 2021, 09:54

Vannevelho, Vantaa ja Järvelä

Suomen johtava vanteiden ammattimaista kunnostusta tarjoava yritys. Heiltä löytyy uniikki ja maailman ainoa vanteiden maalinpoistoon rakennettu automaattinen kone, joka puhdistaa vanteen tarkasti sinkopuhallus tekniikkaa käyttäen. Lisäksi muu kalustomme, kuten Diamontcut -sorvi on ainoa Suomessa.

TARJOAMME 10% ALENNUKSEN VANTEIDEN KUNNOSTUKSESTA
Mainitse tilauksen yhteydessä alennuskoodi MUSTANG21 (Tarjous on voimassa vuoden 2021 loppuun saakka)

TILAUKSEN TEKEMINEN ON HELPPOA
1. Täytä nettisivuiltamme löytyvä tilauskaavake www.vannevelho.fi/tilaa.html
Lähettäkää tilauskaavake meille vanteiden mukana. Tilauskaavake toimii samalla lähetteenä.

2. Tee kuljetustilaus lähettämällä sähköpostia osoitteeseen myynti@vannevelho.fi ja lähetämme teille Matkahuollon rahtikirjan paluuviestissä. Ilmoita myös lähetettävien vanteiden toimitusmäärä viestissäsi.

Tarjous koskee Vuoden 2021 aikana tehtyjä kiireettömiä tilauksia. Vanteet kunnostetaan sesonkien välissä ja valmistuvat sisääntulo ajasta riippuen yleensä kuukauden kuluessa, kuitenkin viimeistään 3kk tilauksesta. Normaali hintaisessa kunnostuksessa Vanteet valmistuvat 14 päivän kuluessa vanteiden saapumisesta Velholle. Tarjoamme 5% lisäalennuksen tai kuljetuskustannukset veloituksetta, kun keräätte yli 5 vannesarjaa samaan lähetykseen.


www.vannevelho.fi
myynti@vannevelho.fi
p. 050 441 1200
asemantie 14, 16600 Järvelä
laaksotie 33 (Ilola), 01390 Vantaa