LUE TÄMÄ ENNEN KUIN LAITAT ILMOITUKSEN!

Kokonaisia FoMoCo-autoja myytävänä

Valvojat: Firebolt, Ville K, starsky

Vastaa Viestiin
Avatar
Firebolt
Superpölöttäjä
Viestit: 2950
Liittynyt: 10 Heinä 2010, 15:39
Auto: Autoton
Paikkakunta: Kuopio

LUE TÄMÄ ENNEN KUIN LAITAT ILMOITUKSEN!

Viesti Kirjoittaja Firebolt » 16 Maalis 2015, 20:13

Kun jätät ilmoituksen, muista laittaa ilmoituksen loppuun yhteystietosi, sähköpostiosoite, puhnro. Kun ilmoitus ei ole enää voimassa, edit-toiminnolla lisää otsikkoon esim. OSTETTU, MYYTY tai SAA POISTAA. Mikäli ilmoituksessasi on ainoastaan omia viestejäsi, voit poistaa ne itse ;)

Ilmoituksissa tulee käyttää vain pieniä kirjaimia, näin helpotat ilmoituksen editointia kerholehteen.

Lukekaa ohjeet kohasta "keskustelupalsta". mikäli sinulla ei ole oikeuksia jättää ilmoitusta myydään osia osastolle ja olet jäsen, ota yhteyttä ylläpitoon. Mikäli et ole jäsen, kannattaa liittyä. muutenkin ku em. syystä. :) Osastolle kuulumattomat viestit poistetaan tai jos ilmoituksen jättäjä on jäsen, siirretään oikeaan osastoon.

Yli 3 kk vanhat ilmoitukset poistetaan automaattisesti, voit tönäistä viestiäsi sivun alareunassa olevasta napista, jos haluat ilmoituksesi pysyvän voimassa.

Avatar
Firebolt
Superpölöttäjä
Viestit: 2950
Liittynyt: 10 Heinä 2010, 15:39
Auto: Autoton
Paikkakunta: Kuopio

Re: LUE TÄMÄ ENNEN KUIN LAITAT ILMOITUKSEN!

Viesti Kirjoittaja Firebolt » 16 Maalis 2015, 20:24

Kun jätätte ilmoituksen, laittakaa otsikkoon mitä olette myymässä, eikä pelkästään esim. "myydään mustang osia". Vuosimalli, tai korimallityyppi johon osat sopii, olisi hyvä olla otsikossa. Samoin jos esim. sattuu olemaan paljon Fox-mustangiin osia, kokoa osat samaan ilmoitukseen, ei kahdeksaa eri ilmoitusta samalla "myyydään Fox osia" otsikolla. Edelleen pätee myös se, että otsikkoon voi muokata jos osat on myyty, tai eivät ole enää myynnissä, jolloin saadaan turhat ilmoitukset siivottua pois. Kiitos!
-Eemeli
Auto jonka sulakkeena toimivat renkaat, on kallis rakentaa. Paitsi jos on huonot renkaat.

Avatar
starsky
Aina äänessä
Viestit: 1666
Liittynyt: 10 Marras 2012, 16:46
Auto: 1966 ht
Paikkakunta: Kuopio

Re: LUE TÄMÄ ENNEN KUIN LAITAT ILMOITUKSEN!

Viesti Kirjoittaja starsky » 30 Marras 2018, 22:01

Huomioi, että voit poistaa itse ilmoitusketjusi, jos siihen ei ole kukaan muu kirjoittanut viestejä (lukee tuossa ensimmäisessäkin viestissä). Jos joku muu on ketjuun kirjoittanut ja haluat poistettavaksi, niin muuta otsikkoon tuo myyty/ostettu/poistaa. Itse haen vanhentuneita osto-/myyntiketjuja foorumin haulla "myyty ostettu poistaa" + ruksi kohtaan "Hae kaikilla vaihtoehdoilla" ja kohdistan haun hevosmarkkina-alueelle. Ei ole suuri ongelma vaikka muutat vain otsikkoa kun olisit itsekin voinut poistaa viestiketjun - ylläpito hoitaa poistot kyllä.

Jos olet saanut myytyä/ostettua osan ilmoittamistasi tuotteita, niin ko. tuotteen poisto viestistä on paras tapa ylläpidon kannalta. Jos kommentoi omaan ketjuun "tuote x myyty/ostettu" ja ketjussa on vielä myytävää/ostettavaa, niin haku nostaa nuokin ketjut esiin ja joutuu hieman pähkäilemään mitä ketjuja nyt voikaan poistaa. Eipä tuo iso haitta ole (muutaman viikon välein ajan haun), mutta helpottaa ylläpitoa.

Viestiketjun tönäisy onnistuu vain yhden kerran. Seuraavan kerran kun haluat nostaa viestiketjusi ensimmäiseksi, niin kirjoita itse jokin jatkokommentti -> voit tuon jälkeen taas kerran tönäistä ketjua. Tönäisyn voi tehdä vasta 5 vuorokauden päästä (asetus tällä hetkellä 30.11.18) kun olet ensimmäisen/uuden viestin ketjuun kirjoittanut. Pysy kohtuudessa nostojen kanssa. Ylläpito kyllä hienovaraisesti ilmoittaa jos "nostotoiminta" alkaa olla liian virkeää.

Laita omat ketjut aina itsellesi automaattiseen seurantaan. Vaikka myynti/ostoviestisäi on yhteystietosi, niin osa käyttäjistä tiedustelee asioita jatkamalla ketjua -> saat sitten viestin ja vastaaminen kyselyihin sujuu ilman pitkiä viiveitä.

Huomioi, että sinun ei tarvitse olla FMOC-jäsen, jo haluat jättää hevosmarkkinaviestejä. Rekisteröidyt vain foorumille ja pääset jättämään oman viestisi. Ylläpito ei käytännössä halua välittää viestejä, koska ketjuihin tulee kysymyksiä ja ylläpito ei kykene kyselyihin vastaamaan -> rekisteröidy ja jätä viesti omalla tunnuksellasi.

Rattoisaa ponimarkkinahumua.

Vastaa Viestiin