FMOC

 

Ajatko Mustangilla? Älä aja yksin, liity klubiin!

Ford Mustang Owners’ Club of Finland ry (FMOC) on jäsenmäärältään Suomen suurin automallikerho. Jo vuonna 1982 perustettu FMOC on Ford Mustangeista ja sen sisarmalleista kiinnostuneiden klubi.

Klubi tarjoaa jäsenilleen tietoa Mustangin jokaiselta osa-alueelta, aina vaativasta entisöinnistä hyvinkin luovaan rakenteluun, sekä tietenkin samanhenkistä seuraa lukuisissa tapahtumissa ympäri Suomen.

FMOC järjestää tapahtumia pitkin vuotta ja niihin ovat tervetulleita kaikki kerholaiset. Vuoden päätapahtumana on heinäkuussa vuosittain eri puolilla Suomea järjestettävä koko viikonlopun kestävä Fun Run, jossa voit nähdä yhdellä kertaa jopa 200 Mustangia koko sen pitkältä historialta.

Jäsenille suunnattu materiaali näkyy Jäsenasiat-kohdan alapuolella, kun kirjautuu foorumille omalla nimimerkillään ja avaa sen jälkeen sivuston uuteen välilehteen.

”Ei täällä noin vain Mustangilla ajella kuulumatta klubiin.” Tapasi eräs kerhoaktiivimme tokaista tavatessaan uuden Mustang-harrastajan.

Tervetuloa mukaan!

Ajokauden päättäjäiset Tampereella la 16.1.2016

  Uppistakeikkaa, tämäkin lähestyy. Tervetuloa kerholaiset ympäri maata katkaisemaan talven selkää. Tämä ei siis ole mikään pelkkä Pirkanmaan aluetapahtuma. Loistava tilaisuus sitäpaitsi nähdä ex-pj Pokkinen bändeineen lavalla  Toivottavaa olisi että osallistujat ilmoittelisivat itsestään. Ilmoittautumisohjeet ja lisää infoa tapahtumasta Foorumilla viestiketjussa Ajokauden päättäjäiset Tampereella la 16.1.2016