FMOC

 

Ajatko Mustangilla? Älä aja yksin, liity klubiin!

Ford Mustang Owners’ Club of Finland ry (FMOC) on jäsenmäärältään Suomen suurin automallikerho. Jo vuonna 1982 perustettu FMOC on Ford Mustangeista ja sen sisarmalleista kiinnostuneiden klubi.

Klubi tarjoaa jäsenilleen tietoa Mustangin jokaiselta osa-alueelta, aina vaativasta entisöinnistä hyvinkin luovaan rakenteluun, sekä tietenkin samanhenkistä seuraa lukuisissa tapahtumissa ympäri Suomen.

FMOC järjestää tapahtumia pitkin vuotta ja niihin ovat tervetulleita kaikki kerholaiset. Vuoden päätapahtumana on heinäkuussa vuosittain eri puolilla Suomea järjestettävä koko viikonlopun kestävä Fun Run, jossa voit nähdä yhdellä kertaa jopa 200 Mustangia koko sen pitkältä historialta.

Jäsenille suunnattu materiaali näkyy Jäsenasiat-kohdan alapuolella, kun kirjautuu foorumille omalla nimimerkillään ja avaa sen jälkeen sivuston uuteen välilehteen.

”Ei täällä noin vain Mustangilla ajella kuulumatta klubiin.” Tapasi eräs kerhoaktiivimme tokaista tavatessaan uuden Mustang-harrastajan.

Tervetuloa mukaan!

Kevätratapäivä + Slalom Cup 2 Pesämäki 22.5.2016

Kuvaaja: Handyy Tietoja radasta http://www.pesamaki.fi Lisää infoa foorumin viestiketjussa Kevätratapäivä + Slalom Cup 2 Pesämäki

FMOC SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN KEVÄTKOKOUS 15.5.2016

Tervetuloa FMOC:n kevätkokoukseen! Paikka: Startax Oy Osoite: Kannistontie 138, 33880 Lempäälä Aika: sunnuntai 15.5.2016 klo. 12.00 ESITYSLISTA FMOC SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN KEVÄTKOKOUS 1 Kokouksen avaus 2 Puheenjohtajan ja sihteerin valinta 3 Kahden (2) pöytäkirjantarkastajan valinta 4 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 5 Esityslistan hyväksyminen 6 Vuoden 2015 toimintakertomuksen esittäminen 7 Yhdistyksen tilien ja toiminnantarkastajain lausunnon esittäminen 8 [...]

Salon MaisemaCruising #9 lauantai 14.5.2016

Lisää infoa foorumin viestiketjussa Salon MaisemaCruising #9 lauantai 14.5.2016