FMOC

 

Ajatko Mustangilla? Älä aja yksin, liity klubiin!

Ford Mustang Owners’ Club of Finland ry (FMOC) on jäsenmäärältään Suomen suurin automallikerho. Jo vuonna 1982 perustettu FMOC on Ford Mustangeista ja sen sisarmalleista kiinnostuneiden klubi.

Klubi tarjoaa jäsenilleen tietoa Mustangin jokaiselta osa-alueelta, aina vaativasta entisöinnistä hyvinkin luovaan rakenteluun, sekä tietenkin samanhenkistä seuraa lukuisissa tapahtumissa ympäri Suomen.

FMOC järjestää tapahtumia pitkin vuotta ja niihin ovat tervetulleita kaikki kerholaiset. Vuoden päätapahtumana on heinäkuussa vuosittain eri puolilla Suomea järjestettävä koko viikonlopun kestävä Fun Run, jossa voit nähdä yhdellä kertaa jopa 200 Mustangia koko sen pitkältä historialta.

2017 Fun Run järjestetään Siuntiossa.  Lue lisää tapahtumasta foorumin viestiketjusta FunRun Uusimaa 28-30.7.2017.

Jäsenille suunnattu materiaali näkyy Jäsenasiat-kohdan alapuolella, kun kirjautuu foorumille omalla nimimerkillään ja avaa sen jälkeen sivuston uuteen välilehteen.

”Ei täällä noin vain Mustangilla ajella kuulumatta klubiin.” Tapasi eräs kerhoaktiivimme tokaista tavatessaan uuden Mustang-harrastajan.

Tervetuloa mukaan!

Big Wheels, Pieksämäki, la 22.7.2017

Tapahtuman virallinen sivusto: http://www.bigwheels.fi/ Viestiketju foorumilla: Big Wheels, Pieksämäki, la 22.7.2017      

TYKKIMÄKI MUSTANG MEET 18.6.2017

  Kuva: Kari Hakamo Lue lisää foorumin viestiketjusta: TYKKIMÄKI MUSTANG MEET 18.6.2017

16.-18.6. V8 Summer Meet Himos Jämsä

Tapahtuman viralliset sivut: https://sites.google.com/site/veekasihimos/ Lue lisää foorumilta viestiketjusta: V8-Magazine Summer Meet Himos Jämsän Himoksella 16. – 18.6.2017