FMOC

 

Ajatko Mustangilla? Älä aja yksin, liity klubiin!

Ford Mustang Owners’ Club of Finland ry (FMOC) on jäsenmäärältään Suomen suurin automallikerho. Jo vuonna 1982 perustettu FMOC on Ford Mustangeista ja sen sisarmalleista kiinnostuneiden klubi.

Klubi tarjoaa jäsenilleen tietoa Mustangin jokaiselta osa-alueelta, aina vaativasta entisöinnistä hyvinkin luovaan rakenteluun, sekä tietenkin samanhenkistä seuraa lukuisissa tapahtumissa ympäri Suomen.

FMOC järjestää tapahtumia pitkin vuotta ja niihin ovat tervetulleita kaikki kerholaiset. Vuoden päätapahtumana on heinäkuussa vuosittain eri puolilla Suomea järjestettävä koko viikonlopun kestävä Fun Run, jossa voit nähdä yhdellä kertaa jopa 200 Mustangia koko sen pitkältä historialta.

Jäsenille suunnattu materiaali näkyy Jäsenasiat-kohdan alapuolella, kun kirjautuu foorumille omalla nimimerkillään ja avaa sen jälkeen sivuston uuteen välilehteen.

”Ei täällä noin vain Mustangilla ajella kuulumatta klubiin.” Tapasi eräs kerhoaktiivimme tokaista tavatessaan uuden Mustang-harrastajan.

Tervetuloa mukaan!

Fomoco-päivä tänä vuonna Ahveniston moottoriradalla 29.8.2015 klo 12-18.

Legendaarinen Fomoco-päivä tänä vuonna Ahveniston moottoriradalla 29.8.2015 klo 12-18. Rata-ajoon voi osallistua omalla Fordilla ja ääntä menopelissä saa olla 110dB:n verran. Kaikki Ford-mieliset ovat tervetulleita koko perheen voimin. Lue lisää foorumin viestiketjusta Fomoco-day 2015 Ahvenistolla 29.8. 12-18

FMOC näyttelyissä 2015

FMOC on, tänäkin vuonna, mukana näyttelyissä!!!!